21 juni 2021

Nieuw schooljaar

Het nieuwe schooljaar gaat van start!

nieuws
Het nieuwe schooljaar zullen de studenten MBO beveiliging niveau 2 en MBO beveiliging 3 (coördinator) van het Hoornbeeck college ondersteuning krijgen van de beveiligingskennisapp van iCertified.

Het Hoornbeeck college investeert nog meer in de professionele wijze van opleiden dat zij beogen. Zo hebben zij onder andere een introductie-bivak, praktijktrainingsruimten, vakken ter voorbereiding op veiligheidsberoepen en zullen zij vanaf komend schooljaar de onderwijsleermiddelen uitbreiden met de beveiligingskennisapp van iCertified.

De studenten hebben hiermee tijdens de school- en stageperiode inzage in het lesmateriaal, kunnen tijdens de stage bevoegdheden, processen en andere relevante informatie opzoeken, op een leuke en speelse wijze examen gericht hun kennis toetsen in de quizmodule.

Wij zien uit naar komend schooljaar om de samenwerking met het Hoornbeeck college op het gebied van de opleiding beveiliging in te zetten.

Hoornbeeck College Rotterdam Hoornbeeck College Amersfoort#beveiliging #beveiliger #mbobeveiliging #mbobeveiligingcoordinator #coordinatorbeveiliging #kennisappbeveiliging #beveiligingskennisapp #beveiligerkennisapp

Op de hoogte blijven? Meld je nu aan!

Laat je mailadres achter en ontvang af en toe een mailtje van ons! Hier volgt in één zin een reden om je aan te melden.

arrow
Terug naar het nieuwsoverzicht